Yrityslaina aloittavalle yritykselle

Yrityslaina aloittavalle yritykselleYrityslaina haetaan useimmiten yritystä perustettaessa, tai sen ensimmäisinä vuosina, kun liiketoimintaa kasvatetaan. Tarve lainalle voi ilmetä myös myöhemmässä vaiheessa, jos suunnitelmiin sisältyy suurempia investointeja. Lainalla voidaan myös epävarmoissa taloustilanteissa saada tukea yrityksen talouden hallintaan. Lainan suuruus vaihtelee aina tarpeen mukaan, samoin kuin lainan takaisinmaksuaika. Lainatarjous lasketaan aina yrityksen tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Yrityslaina kannattaa muiden lainojen tavoin hakea kilpailutuspalvelun kautta. Kilpailutuspalvelun avulla saat vertailuun useamman eri lainatarjouksen yrityslainalle. Kilpailutuspalvelu tarjoaa käyttöösi kätevän verkkopalvelun ja asiakaspalvelun lainan hakemisen tueksi.

Kilpailutuspalvelun käyttö

Kilpailutuspalvelun avulla säästät aikaa täyttämällä vain yhden lainahakemuksen monen hakemuksen sijaan. Kilpailutuspalvelu on käytössäsi verkossa ja heidän tarjoaman verkkopalvelun avulla yrityslainahakemuksen täyttäminen käy vaivattomasti. Täytät yhden lainahakemuksen ja kilpailutuspalvelu lähettää sen monelle eri lainaa tarjoavalle pankille. Hakemuksessa tulee huomioida yrityksen varallisuuden ja maksukyvyn lisäksi sen aiemmat velat ja tarvittavan lainan määrä. Pankit arvioivat lainatarjousta tehdessään myös yrityksen tulevaisuuden näkemykset.

Saat lainatarjoukset kilpailutuspalvelun kautta ja niiden vertailu onnistuu tämän myötä helposti. Voit tarkastella samalla kertaa useamman eri pankin tarjouksia ja valita parhaan vaihtoehdon. Yrityslainojen vertailussa tulee ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset. Lainan kokonaiskustannuksiin sisältyy viitekoron lisäksi pankin tarjoama marginaali. Viitekorko voi olla esimerkiksi 3 kk tai 6 kk Euribor. Pankki arvioi veloittamansa marginaalikoron erityisesti yrityksen maksukyvyn ja tulevaisuuden näkymien mukaisesti. Luoton suuruus ja suunniteltu takaisinmaksuaika otetaan myös huomioon marginaalissa. Kokonaiskustannuksiin sisältyy korkojen lisäksi muut lainanhoito- ja palvelumaksut. Lainatarjousten ehtoihin ja kustannuksiin kannattaa perehtyä huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Yrityslainaa hakiessa lainan kilpailuttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Riskeihin varautuminen tulee huomioida heti lainaa hakiessa ja huomioon on otettava esimerkiksi korkojen nousu tulevaisuudessa. Kilpailutuspalvelun avulla saat helposti lainatarjouksen useammalta eri rahoitusyhtiöltä ja sen avulla pystyt takaamaan yritykselläsi olevan parhaat mahdolliset työkalut tulevaisuuden varalle, oli tavoitteesi sitten kasvattaa liiketoimintaa tai varautua kausivaihtelujen tasaamiseen. Kilpailutuspalvelun käyttä verkossa on nopeaa ja sen käyttäminen vaatii vain toimivan internetyhteyden sekä selaimen. Palvelun avulla kilpailutat lainan ja säästät paitsi aikaa myös yrityksesi varoja.