Vakuudettomat lainat lisäävät suosiotaan

Vakuudettomat lainat lisäävät suosiotaanVakuudeton luotto verkossa on mukava tapa nopean rahoituksen hankkimiseen erilaisten tarpeiden ja unelmien toteuttamiseksi. Hankkimalla vakuudettoman luoton itselleen, asiakas ei tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia luoton saadakseen.

Kilpailuttamalla vakuudettoman luotto saat useita mahtavia lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla. Lainatarjous räätälöidään aina asiakkaan menojen ja tulojen mukaan, ja asiakas valitsee yli 20 erilaisesta tarjouksesta sen itselleen sopivimman. Luottojen kilpailluttaminen on kuluttajille aina täysin ilmaista eikä lainatarjouksien saaminen sido hakijaa lainatarjouksen hyväksymiseen.

Vakuudeton luotto auttaa toteuttamaan toiveet

Kenelläpä meistä ei olisi tarpeita, toiveita ja unelmia, jotka odottavat täyttymistään. Lisäksi arjen erilaiset yllättävät menot, kuten kodinkoneen mahdollinen rikkoutuminen, auton ennalta odottamaton huolto tai äkkinäinen sairastuminen saattavat tuoda yllättävän loven odottamatta kenen tahansa talouteen.

Käyttöluotolla voi tehdä remontin, hankkia uuden auton tai vaikkapa lähteä matkalle. Asiakas saa itselleen sopivimman takaisinmaksuajan 1-15 vuoden välillä maksukykynsä ja toiveidensa huomioiden.

Vakuudetonta luottoa voi hakea todella helposti verkossa kätevän hakulomakkeen avulla, jonka hakija täyttää muutamassa minuutissa. Lainahakemus lähetetään yhteensä yli 20 pankille ja rahalaitokselle, jotka lähettävät asiakkaalle yksilöidyn lainatarjouksen saman vuorokauden aikana. Nopeimmat tarjoukset saapuvat sähköpostiin jo 15-30 minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainan hakeminen

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on todella helppoa, sillä lainaa hakeva henkilö ei tarvitse minkäänlaisia vakuuksia eikä takaajia.

Lainanhakijan pitää täyttää seuraavat ehdot

Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias ja hänellä pitää olla Suomen kansalaisuus. Hakijalla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä täysin
puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa Rinnakkaishakijan pitää olla lainanhakijalle läheinen, eli esimerkiksi perheenjäsen, sukulainen tai yhtiökumppani.

Rinnakkaishakija voi parantaa lainanhakijan mahdollisuuksia saada hakemaansa lainaa paremmilla ehdoilla. Yhteishakijaa koskevat samat kriteerit kuin aiemman mainitut päähakijaa koskevat ehdot. Rinnakkaishakija on suosittu esimerkiksi yrityksen perustamiseen ja toimintaan liittyvissä luotoissa.

Lainanhakija saa parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiinsa yli 20 pankilta tai rahoitusyhtiöltä, ja valitsee parhaimman. Lainanhaku tapahtuu kätevästi verkossa, ja lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa ainoastaan muutama minuutti